lördag 14 februari 2015

Daniel Gildenlöw - Pappa (Official audio) (Melodifestivalen 2015)



7 kommentarer:

  1. detta var dock något som jag tyckte var - jämförelsevis - bra! - 'stod liksom uut!' (= one way of putting it...) apropå inlägget här innan - dvs något som jag förde över från birger schlaugs blogg - och min kommentar därunder...

    SvaraRadera
  2. daniel gildenlöw blev född - i eskilstuna - den 5 juni år 1973...

    SvaraRadera
  3. i eskilstuna är även fredrik lindström och birger schlaugs lagvigda hustru födda...)

    SvaraRadera
  4. eskilstuna är tydligen - vad jag tror mig förstå - en stad att räkna med... (blev jag född i eskilstuna? - nej - jag blev född i lidköping...)

    SvaraRadera
  5. eskil får mig att tänka på eskil hedvall som - med sin familj - hustru och två barn - var en hyresgäst hos oss på alehagsgatan 7 i lidköping...

    SvaraRadera
  6. der klang... jag tilltalas av klangen... - han - daniel gildenlöw - har - såsom iaf jag uppfattar det - en känsla för klangen - musik-klangen - och han har även en känsla för ord... ord i kombination med musik... betooningen av ord! - jag är en fännnnn av honom - sen knappt ett par veckor tillbaka... jag: en 72-årig gammal schärring! - ja fännnn kan man väl vaa - även om man är en så gammal schärring... ?! - jaag tycker dät!

    SvaraRadera
  7. der klang... jag tilltalas av klangen... - han - daniel gildenlöw - har - såsom iaf jag uppfattar det - en känsla för klangen - musik-klangen - och han har även en känsla för ord... ord i kombination med musik... betooningen av ord! - jag är en fännnnn av honom - sen knappt ett par veckor tillbaka... jag: en 72-årig gammal schärring! - ja fännnn kan man väl vaa - även om man är en så gammal schärring... ?! - jaag tycker dät!

    SvaraRadera